Voor de maand mei heb ik gekozen voor weekreadingen. Elke week nieuwe inzichten van diverse kaartendecks. Het leuke hieraan is dat ik de #totemdieren toegevoegd heb. Elke week een ander dier die jou ondersteund. ??

Filmpjes

totemdier ? wijsheid, inzichten, goeie ogen.

reading ? kies voor geluk, wees nederig en geaard.

gouden ei ? een kans, uniek, kostbare schat, nieuw leven, geboorte van iets nieuws

reading ? kies voor fijne gedachten, geef uiting aan je gevoel, er is hoop, deuren sluiten maar dan openen er ook weer nieuwe

totemdier ? is de kraai, spiritueel, creatief, helderwetend, blijf geaard en ga met positieve mensen om en blijf in je eigen kracht.

reading ? wees jezelf en vergelijk je niet met anderen, jij bent uniek en je mag helemaal jezelf zijn, je wordt je meer bewust van zaken en geniet van de voorspoed.

totemdier ? gepassioneerd, competitief, carrièretijger, wees eerlijk naar jezelf toe en bekijk alles met een vergevende blik.

reading ? je hoeft nergens bang voor te zijn want liefde overwint altijd, alles is goed je mag nu eindelijk eens gaan genieten.

totemdier ? wonderen, magie, 3e oog, nieuwsgierig, hogere zelf, ontdekken, diepere dimensie

reading ? jouw intuïtie begeleid jou je hoeft alleen maar te voelen, probeer vaker te mediteren. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken en de zegeningen te tellen, er is zo veel moois voor jou.